BALIKESİR / BİGADİÇ - Işıklar İlkokulu

Işıklar İlkokulu

Adres
IŞIKLAR MAH. IŞIKLAR 49 SK. IŞIKLAR ILKOKUL VE ORTAOKULU NO: 6 BİGADİÇ / BALIKESİR
Vizyon
EĞİTİM KALİTEMİZİ ARTIRARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMEK, ELEŞTİREL DÜŞÜNEN, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMİŞ MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
BİZLER, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURULUŞ VE VARLIĞININ ÖNEMİNİ BİLEN, DEĞERİNİ KAVRAYAN, 21. YÜZYIL BECERİLERİYLE DONATILMIŞ, TEKNOLOJİK YETERLİLİĞE SAHİP, KENDİSİNE YAŞADIĞI ÇEVREYE FARKLI KÜLTÜRLERE SAYGILI, SORUMLULUK SAHİBİ, DUYARLI, SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİNE SAHİP, DEĞİŞİME AÇIK, YARATICI, YENİLİKÇİ, LİDER ÖZELLİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ.
Başarılar
En´ler yarışması " En İyi Eğitin Ortamı" il 2.Sİ. EYUDER GELECEĞİN OKULU PROJESİ ´VİZYON OKUL´ SERTİFİKASI.
Servis Araçları
IŞIKLAR MAHALLESİ BİGADİÇ BALIKESİR
3km
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI FAALİYETLERİ SENE SONU FUTBOL VE SPOR MÜSABAKALARI BİSİKLET TURLARI
YAŞAM BECERİLERİ ATÖLYE ETKİNLİKLERİ
Proje Çalışmaları
İngilizce Öğretmeni Hafize AYKURT koordinatörlüğünde e-Twinning Proje faaliyetleri yürütülmektedir.
'HEP BİRLİKTE SİBER ETKİYE' İSİMLİ PROJE İLE ULUSAL AJANSA BAŞVURU YAPILMIŞTIR.